Level Up with Mastercard®

Όροι και Προϋποθέσεις

Η εταιρεία Delivery Hero (Cyprus) Ltd, γνωστή και ως Foody, η οποία εδρεύει επί της οδού Εσπερίδων 5, 5ος όροφος, 2001 Στρόβολος, Λευκωσία (ΗΕ 369772), στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία   «MASTERCARD», εφεξής καλούμενη ως «η Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό και κλήρωση (εφεξής καλούμενος ο «Διαγωνισμός»), με τους παρακάτω όρους.

Δώρα Διαγωνισμού:

Στα πλαίσια του διαγωνισμού «Level Up with Mastercard®» θα διεξαχθούν συνολικά 11 κληρώσεις, μία για κάθε ένα από τα παρακάτω δώρα – και θα ανακοινωθούν στις 31 Ιουλίου 2023.

Δώρα Διαγωνισμού:

  • 1 * Apple MacBook Air
  • 2 * Apple iPhone 14
  • 2 * Apple iPad pro 12.9”
  • 2 * Apple Watch Series 8
  • 2 * PS5
  • 2 * Σκούπες Ρομπότ (ROOMBA Combo 113)

Επιπλέον, κάνοντας παραγγελίες μέσω Mastercard, κερδίζετε πόντους και εισέρχεστε σε διαφορετικά επίπεδα. Για κάθε ένα από τα επίπεδα παίρνετε ανάλογα και ένα κουπόνι για παραγγελίες μέσω Foody ως εξής:

  • Επίπεδο 1: <190 πόντοι = δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κλήρωση για τα παραπάνω δώρα
  • Επίπεδο 2: 190 – 569 πόντοι = 3 ευρώ κουπόνι και δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κλήρωση για τα παραπάνω δώρα
  • Επίπεδο 3: 570 – 1109 πόντοι = 7 ευρώ κουπόνι και δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κλήρωση για τα παραπάνω δώρα
  • Επίπεδο 4: 1110 πόντοι και άνω = 10 ευρώ κουπόνι και δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κλήρωση για τα παραπάνω δώρα

Πώς κερδίζονται οι πόντοι: 

  • 20 πόντοι για κάθε παραγγελία με Mastercard 
  • 150 πόντοι για την πρώτη σας παραγγελία με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard ή με Mastercard Apple/ Google Pay
  • 40 πόντοι για κάθε επόμενη παραγγελία με αποθηκευμένη κάρτα Mastercard ή με Mastercard Apple/ Google Pay

Έναρξη διαγωνισμού: 16/06/2023 και ώρα 10:00

Λήξη Διαγωνισμού: 16/07/2023 και ώρα 23:59

Δικαίωμα Συμμετοχής και Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων:

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας www.foody.com.cy, που διαμένουν νόμιμα στην Κύπρο, είναι άνω των 18 ετών, είναι κάτοχοι έγκυρης κάρτας Mastercard (πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης), διαθέτουν λογαριασμό στην εφαρμογή Foody και έχουν δηλώσει ή/και αποθηκεύσει στο πεδίο ‘’επιλογές πληρωμής’’ πριν την αποστολή της παραγγελίας τους, κάρτα Mastercard (εφεξής οι «Δικαιούμενοι Συμμετοχής» ή «Συμμετέχοντες»).

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όλα τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρείας, καθώς και οι συγγενείς αυτών, α’ και β’ βαθμού.

Η Διοργανώτρια εταιρεία δύναται σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού να ζητήσει νομιμοποιητικά έγγραφα που να βεβαιώνουν την εγκυρότητα της συμμετοχής σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, συνολικά ή μεμονωμένα. 

Διαδικασία Συμμετοχής & Απόδοση Δώρου:

Για να μπείτε στην κλήρωση, μπείτε στο Foody και κάντε οποιαδήποτε παραγγελία εσείς επιθυμείτε πληρώνοντας με κάρτα Mastercard. Με κάθε παραγγελία που πληρώνετε με κάρτα Mastercard, κερδίζετε πόντους και δικαίωμα συμμετοχής για την μεγάλη κλήρωση, όπως περιγράφεται ανωτέρω.  Όσοι χρήστες παίρνουν μέρος στον Διαγωνισμό θα ενημερώνονται μέσω του προφίλ τους στο my level up για τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει. Η επικοινωνία με τους νικητές των δώρων θα πραγματοποιηθεί μέσω email, ή/και με αποστολή SMS στα κινητά που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες και με τα οποία οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στον Διαγωνισμό και στην κλήρωση της 18/07/2023, εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του Διαγωνισμού. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, την επόμενη μέρα θα αφαιρείται αυτόματα ο αριθμός των πόντων που θα κέρδιζε ο χρήστης αν είχε πραγματοποιήσει την παραγγελία. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί, ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.

Οι νικητές της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στις 31/07/2023 στο blog του Foody, αλλά και στη σελίδα του Foody στο Facebook και στο Instagram. Όλοι οι νικητές θα ενημερώνονται και με προσωπικό email από την ομάδα του Foody.

Όλες οι κληρώσεις θα γίνουν με την χρήση ηλεκτρονικού μηχανισμού τυχαίας επιλογής. 

Σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε νικητής του διαγωνισμού δεν καταστεί εφικτό να εντοπιστεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, η διοργανώτρια εταιρεία κατοχυρώνει το δικαίωμα όπως προχωρήσει σε νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε περίπτωση όπου ο νικητής δεν καταστεί δυνατό να εντοπιστεί εγκαίρως εξαιτίας λανθασμένων στοιχείων που ο ίδιος ο χρήστης έχει δηλώσει κατά την δημιουργία του λογαριασμού του.

Τα Δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατόν να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας & Προσωπικών Δεδομένων:

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό συμφωνείτε, όπως όλα τα πνευματικά δικαιώματα των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού, πως κατοχυρώνονται στην εταιρεία Foody και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ (φωτογραφικό υλικό, ανακοίνωση ονομάτων κτλ.) εντός ενός χρόνου χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη συνεννόηση.

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό συμφωνείτε και αποδέχεστε πλήρως όλους τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, όπως αυτοί περιγράφονται παραπάνω.

Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων, δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία του νικητή στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).