Τα Rubies είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης του Foody!

Τι είναι τα Rubies;

Τα Rubies είναι το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης του Foody. Συλλέγεις Rubies κάνοντας παραγγελίες από τα αγαπημένα σου καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Κάθε παραγγελία σου ισούται με ένα ruby. Όταν πετύχεις τον στόχο που έχει θέσει το κατάστημα, αυτό σε επιβραβεύει με κουπόνι για την επόμενη φορά που θα παραγγείλεις!

Πώς μπορώ να δω ποια καταστήματα έχουν Rubies;

Μπες στο Foody και επίλεξε το φίλτρο Rubies. Στη λίστα θα βρεις όλα τα καταστήματα που σε εξυπηρετούν και σου δίνουν τη δυνατότητα να συλλέξεις Rubies και να κερδίσεις κουπόνια!

Πώς καταλαβαίνω αν ένα κατάστημα έχει Rubies;

Μπορείς να δεις από τον κατάλογο των καταστημάτων που σε εξυπηρετούν αν σου δίνουν Rubies. Όσα καταστήματα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα σου πουν “Μάζεψε Rubies”.

Πόσα Rubies πρέπει να μαζέψω για να κερδίσω το κουπόνι μου;

Κάθε παραγγελία σου από το ίδιο κατάστημα ισούται με ένα ruby. Όταν μπαίνεις στο αγαπημένο σου κατάστημα για παραγγελία, μπορείς να δεις στην κορυφή του μενού του πόσα Rubies πρέπει να συλλέξεις για να κερδίσεις το κουπόνι σου! Εκεί θα δεις και την αξία του κουπονιού που θα σου δώσει το κατάστημα όταν πιάσεις τον στόχο του.

Μπορώ να μαζέψω Rubies από διαφορετικά καταστήματα;

Φυσικά, αλλά τα Rubies από διαφορετικά καταστήματα δεν αθροίζονται μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι για να σου δώσει κουπόνι το κατάστημα, θα πρέπει να πετύχεις τον στόχο που έχει θέσει το κατάστημα για τον μήνα.

Έχω χρονικό περιορισμό στη συλλογή Rubies;

Nαι, θα πρέπει να έχεις μαζέψει τα Rubies που χρειάζονται για να κερδίσεις το κουπόνι σου μέσα στον ίδιο ημερολογιακό μήνα. Μόλις ο μήνας περάσει, η συλλογή σου από rubies ξεκινά από την αρχή.

Κέρδισα κουπόνι! Μέχρι πότε μπορώ να το εξαργυρώσω;

Yay! Έχεις 60 μέρες από την ημέρα που πήρες το κουπόνι σου για να το εξαργυρώσεις.

Κέρδισα κουπόνι! Σε ποια καταστήματα μπορώ να το εξαργυρώσω;

Τα κουπόνι σού το δίνει το κατάστημα και επομένως, μπορείς να το εξαργυρώσεις στο ίδιο κατάστημα.

Πώς μπορώ να δω πόσα Rubies έχω μαζέψει;

Μπορείς να δεις τα Rubies σου, όπως και τα κουπόνια που έχεις κερδίσει, μπαίνοντας σε κατάστημα στο οποίο έχεις κάνει παραγγελίες.

Μπορείς να δεις και συνολικά τα Rubies που έχεις συλλέξει στο προφίλ σου στο Foody, στη σελίδα Rubies. Εκεί θα βρεις μια σύνοψη όλων των Rubies που έχεις συλλέξει μέσα στο μήνα.

Κερδίζω Rubies με κάθε παραγγελία μου από τα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα καταστήματα;

Αν ένα κατάστημα συμμετέχει στο πρόγραμμα, τότε με κάθε σου παραγγελία από αυτό συλλέγεις και ένα ruby. Εξαιρούνται οι εξής περιπτώσεις:

1) Αν κάνεις 2 παραγγελίες μέσα σε 1 ώρα από το ίδιο κατάστημα τότε θα πάρεις μόνο ένα ruby. Οι παραγγελίες πρέπει να έχουν μεταξύ τους διάστημα τουλάχιστον 60 λεπτών.

2) Αν κάνεις μία παραγγελία και πάρεις ruby αλλά κατόπιν η παραγγελία ακυρωθεί από εσένα ή από το μαγαζί, ακυρώνεται και το ruby της παραγγελίας.

Μην ξεχνάς ότι η συλλογή σου από Rubies ισχύει κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα. Μόλις ο μήνας αλλάξει, η συλλογή σου ξεκινά από την αρχή.

Υπάρχει περιορισμός στην εξαργύρωση του κουπονιού μου;

Τα κουπόνια των Rubies δεν εξαργυρώνονται αν στο καλάθι σου έχεις βάλει Τυχερή Πεινιάτα ή κάποια προσφορά. Πέρα από αυτές τις περιπτώσεις, λειτουργούν σαν όλα τα κουπόνια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο Foody, με ηλεκτρονική πληρωμή ή μετρητά.