Στο Foody, η ασφάλεια και υγεία όλων είναι προτεραιότητά μας.

Κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, οι άμεσες μας προσπάθειες κατευθύνονται στο να εξασφαλίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των πελατών και των συνεργατών μας, όπως επίσης και της ομάδας του Foody.

Για να κάνουμε την καθημερινότητα σας λίγο πιο εύκολη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποφασίσαμε για τον διαγωνισμό του Απριλίου να καλύψουμε τους επόμενους λογαριασμούς (ρεύμα και νερό) σε 50 χρήστες μας. Έτσι, για να κάνουμε το #μένουμεσπίτι λίγο πιο εύκολο ????

Επίσης, στις προσπάθειές μας για να βοηθήσουμε την κοινότητα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχουμε εντάξει στην πλατφόρμα μας υπεραγορές και περίπτερα όπως το: Αλφαμέγα, Foodsaver και Alion

Εντάξαμε και την επιλογή για παράδοση των φαγητών και των προϊόντων σας χωρίς επαφή, διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια τόσο των πελατών όσο και των οδηγών delivery.

Πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν μία μεγάλη αλλαγή στην ρουτίνα μας και είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και εύκολη στη χρήση υπηρεσία σε όλους.

Αν θες να μπεις στην κλήρωση για τον διαγωνισμό του Απριλίου, παράγγειλε ό,τι θες από το foody.com.cy ή μέσω του app του Foody. Κάθε €1 παραγγελίας ισούται με 1 συμμετοχή μέχρι 30/4.

Καλή τύχη και Stay Safe????

You can read this article in English here: April Giveaway: We cover the bills of 50 Lucky winners