You can read the Terms and Conditions in English here.

Η εταιρεία Delivery Hero (Cyprus) Ltd γνωστή και ως Foody, η οποία εδρεύει επί της οδού Μακεδονίας 88 στα Λατσιά (ΗΕ369772), διοργανώνει διαγωνισμό με τίτλο «FOODY’S SUMMER GIVEAWAY». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους όσους διαμένουν στην Κύπρο.

Δώρα Διαγωνισμού:

Στα πλαίσια του διαγωνισμου «FOODY’S SUMMER GIVEAWAY» θα διεξαχθούν συνολικά πέντε κληρώσεις για κάθε ένα από τα παρακάτω πέντε δώρα την 16η Αυγούστου 2022.

Δώρα κλήρωσης:

  1. Ένα αυτοκίνητο Renault Arkana, προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα
  2. Ταξίδι στο Bali για 2 άτομα, προσφορά του Xenos Travel
  3. Ένα iPhone 13 Pro Max, προσφορά του Public
  4. Ένα PlayStation 5, προσφορά του Public
  5. Μία τηλεόραση Samsung QLED 65″ 4K QE65Q60A, προσφορά του Public

Έναρξη διαγωνισμού: 04/07/2022 και ώρα 10:00

Λήξη Διαγωνισμού: 14/08/2022 και ώρα 23:59

Δικαίωμα Συμμετοχής και Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων:

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας www.foody.com.cy και της εφαρμογής Foody Cyprus, εφόσον διαμένουν στην Κύπρο.

Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όλα τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρείας καθώς και οι συγγενείς αυτών, α’ και β’ βαθμού.

Η Διοργανώτρια εταιρεία δύναται σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού να ζητήσει νομιμοποιητικά έγγραφα που να βεβαιώνουν την εγκυρότητα της συμμετοχής σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, συνολικά ή μεμονωμένα. 

Διαδικασία Συμμετοχής & Απόδοση Δώρου:

Για να μπείτε στην κλήρωση μπείτε στο foody.com.cy ή στην εφαρμογή Foody και προχωρήστε κανονικά με τις παραγγελίες σας μέσω Foody. Στην σελίδα checkout πριν στείλετε την παραγγελία στο εστιατόριο, πατήστε στο κουτί Summer Giveaway και σημειώστε με τικ ότι “Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό”. 

Κάθε 1 παραγγελία στην σελίδα του Foody, σε οποιοδήποτε κατάστημα, αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή. Όσο περισσότερες παραγγελίες (κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού) τόσες πιο πολλές και οι συμμετοχές σας.

Οι νικητές της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την 17/08/2022 στο blog του Foody, αλλά και στη σελίδα του Foody στο Facebook και Instagram. Όλοι οι νικητές θα ενημερώνονται και με προσωπικό email από την ομάδα του Foody.

Όλες οι κληρώσεις θα γίνουν με την χρήση ηλεκτρονικού μηχανισμού τυχαίας επιλογής. 

Σε περίπτωση που ο οποιοσδήποτε νικητής του διαγωνισμού δεν κατέστει εφικτό να εντοπιστεί εντός 5 εργάσιμων ημερών, η διοργανώτρια εταιρεία κατοχυρώνει το δικαίωμα όπως προχωρήσει σε νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή. Ουδεμία ευθύνη φέρει η διοργανώτρια εταιρεία σε περίπτωση όπου ο νικητής δεν κατέστει δυνατό να εντοπιστεί εγκαίρως εξαιτίας λανθασμένων στοιχείων που ο ίδιος ο χρήστης έχει δηλώσει κατα την δημιουργία του λογαριασμού του.

Τα Δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατόν να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο.

Συγκεκριμένα διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Α. Οποιαδήποτε χαρακτηριστικά του Renault Arkana όπως αυτά απεικονίζονται σε διαφημιστικές φωτογραφίες είναι ενδεικτικά για σκοπούς προώθησης του διαγωνισμού και δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό δώρο. 

Β. Η διευθέτηση και οργάνωση του ταξιδιού στο Bali, θα γίνεται κατόπιν διαθεσιμότητας και σε συνεννόηση με το ταξιδιωτικό γραφείο της Xenos Travel. 

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας & Προσωπικών Δεδομένων:

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό συμφωνείτε όπως όλα τα πνευματικά δικαιώματα των συμμετεχόντων για σκοπούς του διαγωνισμού κατοχυρώνονται στην εταιρεία Foody και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σκοπούς μάρκετινγκ (φωτογραφικό υλικό, ανακοίνωση ονομάτων κτλ.) εντός ενός χρόνου χωρίς οποιαδήποτε προηγούμενη συνεννόηση.

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό συμφωνείτε και αποδέχεστε πλήρως όλους τους όρους και προϋποθέσεις του διαγωνισμού, όπως αυτοί περιγράφονται παραπάνω.

Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, κάθε συμμετέχων, δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία του νικητή στο Διαγωνισμό, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).