Η αγαπημένη μας αμερικανική αλυσίδα εστιατορίων TGI Fridays προσφέρει τη δυνατότητα online παραγγελίας και delivery στο σπίτι μας, μέσω του Foody.

Τα καταστήματα TGI Fridays’s της Λευκωσίας, της Λεμεσού και της Λάρνακας έχουν ήδη παραδώσει τις πρώτες τους παραγγελίες και είναι διαθέσιμα για delivery από Δευτέρα μέχρι Κυριακή.

Στο Foody μπορείς να βρεις τα πιάτα που έχεις λατρέψει από το TGI Fridays, για παράδοση στο σπίτι σου, εύκολα και γρήγορα!

Μέσω της συνεργασίας αυτής, το TGI Fridays προσφέρει για πρώτη φορά την κατ’ οίκον παράδοση των πιάτων του, η οποία μπορεί να γίνει με contact-free delivery από την κυπριακή πλατφόρμα.

Οι περιοχές παράδοσης του TGI Fridays βρίσκονται σε μεγάλη ακτίνα γύρω από τα τρία καταστήματα του, με στόχο να επεκταθούν όσο το δυνατόν γίνεται, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα του πιάτου που παραδίδεται στον πελάτη.

Στα πλάνα βρίσκεται και η προσθήκη της δυνατότητας παράδοσης από τα καταστήματα που διατηρεί το εστιατόριο σε όλα τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Κύπρου, όταν αυτό καταστεί δυνατό.

Μπορείς να παραγγείλεις από το TGI Fridays, είτε μέσω της σελίδας του Foody, είτε μέσω της εφαρμογής του για Android και iOS.