Στο Foody μπορείς να παραγγείλεις μαζί με τους φίλους, τους συναδέλφους σου ή την οικογένεια σου, μέσω ενός κοινού link. Ένα link για όλους!

Απλά επίλεξε το κουμπί της ομαδικής παραγγελίας πάνω από το καλάθι σου και μοιράσου το link με τα άτομα που θέλεις να παραγγείλεις.

Τί είναι η ομαδική παραγγελία;

H ομαδική παραγγελία είναι ο πιο εύκολος τρόπος οργάνωσης μιας παραγγελίας για αρκετά άτομα, μιας και διευκολύνει πολύ την διαδικασία.

Ο καθένας από την ομάδα, μπορεί να επιλέξει το φαγητό ή τον καφέ του, χωρίς να χρειάζεται να λέει στον άλλο τι θέλει να φάει ή να δημιουργεί νέα παραγγελία μόνο γι’ αυτόν.

Αφού αποφασίσετε με την παρέα, ποιος θα οργανώσει την ομαδική παραγγελία, ο διοργανωτής μπαίνει στο εστιατόριο από το οποίο θέλετε να παραγγείλετε μέσω του Foody και ενεργοποιεί πάνω από το καλάθι του την επιλογή της “ομαδικής παραγγελίας”.

Έτσι δημιουργείται ένα link, το οποίο ο “διοργανωτής” μπορεί στην συνέχεια να μοιραστεί με όλα τα άτομα τα οποία θέλουν να παραγγείλουν μαζί του.

Όταν όλα τα άτομα βάλουν το φαγητό ή το ποτό τους στην παραγγελία (η οποία είναι ίδια για όλους), ο διοργανωτής μπορεί να προχωρήσει την παραγγελία και να την στείλει στο κατάστημα –  όπως δηλαδή γίνεται με μία κανονική παραγγελία μέσω του Foody.

Ιδανική για το γραφείο

Η ομαδική παραγγελία είναι πραγματικά φτιαγμένη για να παραγγέλνεις με τους συναδέλφους σου στο γραφείο.

Ενεργοποιώντας την ομαδική παραγγελία στο Foody, ο καθένας μπορεί να επιλέξει το φαγητό, τον καφέ του ή ό,τι άλλο επιθυμεί, χωρίς να χρειάζεται να είσαι τo το άτομο που θα πηγαίνει από γραφείο σε γραφείο με το κινητό μέχρι να παραγγείλουν όλοι!

Ότι πιο βολικό για την παρέα

Το να παραγγέλνεις με την παρέα σου δεν είναι και το πιο εύκολο ορισμένες φορές. Όλο και κάποιος θα αργήσει, θα έρθει αργότερα ή… θα είναι πάντα “στον δρόμο”.

Με την ομαδική παραγγελία ο καθένας μπορεί να βάλει την παραγγελία του, απ’ όπου και αν βρίσκεται, χωρίς να χρειάζεται να τον περιμένει κανείς.

Η παραγγελία στέλνεται μετά εύκολα και γρήγορα μέσω του Foody και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε το… κουδούνι.

Μπορείτε να παραγγείλετε από το Foody και να δοκιμάσετε την ομαδική παραγγελία, είτε μέσω της ιστοσελίδας του, είτε μέσω των apps που έχει δημιουργήσει, σε Android και iOS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.