Με την καθημερινότητα μας πλέον να έχει αλλάξει, πολλά άτομα αναζητούν την επιλογή του delivery, είτε για φαγητό, είτε για να προμηθεύονται διάφορα προϊόντα από το σούπερμαρκετ.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, μιας και η κατ’ οίκον παράδοση είναι η ασφαλέστερη λύση για να προμηθευόμαστε φαγητό. Γι’ αυτό και η παράδοση με delivery επιτρέπεται σε όλες τις χώρες στον κόσμο, παρά τα αυστηρά μέτρα κυκλοφορίας που ισχύουν.

Χωρίς επαφή, με μέτρα ασφαλείας

Στο Foody, ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει delivery, μιας και τα τελευταία χρόνια δεχόμαστε δεκάδες χιλιάδες παραγγελίες κάθε μήνα για κατ’ οίκον παράδοση.

Έτσι κι εμείς, λάβαμε αμέσως τα δικά μας μέτρα προστασίας, τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τα άτομα που κάνουν την παράδοση του φαγητού.

Με την επιλογή να γίνεται η παράδοση της παραγγελίας contact-free, η παραγγελία φτάνει στην πόρτα του πελάτη χωρίς επαφή και εκμηδενίζονται οι πιθανότητες μεταφοράς του ιού.

Επίσης έχουμε επικοινωνήσει με όλα τα εστιατόρια που συνεργάζονται με το Foody και τους έχουμε μεταφέρει τις κατευθυντήριες γραμμές του Υπουργείου Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για ασφαλή προετοιμασία και παράδοση του φαγητού.

Δεν μεταδίδεται από το φαγητό

Οι επίσημες υπηρεσίες υγείας στον κόσμο αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ή περιστατικά που να δείχνουν ότι ο ιός COVID-19 μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φαγητού.

Οι επίσημες υπηρεσίες υγείας στον κόσμο αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ή περιστατικά που να δείχνουν ότι ο ιός COVID-19 μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φαγητού.

Αυτό το αναφέρει τόσο η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA), όσο και η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, πάει ακόμα ένα βήμα παραπέρα και προτρέπει την κατ’ οίκον παράδοση, μιας και είναι μία υπηρεσία που συμβαδίζει με τα μέτρα που τηρούνται.

Delivery βασικών αγαθών στο σπίτι

Οι κοινωνικοί κανονισμοί για περιορισμό που όλοι μας πρέπει να ακολουθούμε αυτή την περίοδο, πιθανόν να μας δυσκολεύουν στο να αγοράσουμε τα βασικά αγαθά που χρειαζόμαστε, και περιορίζουν τα άτομα που βρίσκονται στις ευπαθείς ομάδες ή άτομα που βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα κτλ.

Στο Foody μπορείς να βρεις υπεραγορές και περίπτερα, και να παραγγείλεις για delivery αυτά που χρειάζεσαι, ή αυτά που χρειάζονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Η Υπεραγορά Αλφαμέγα, η #1 υπεραγορά στην Κύπρο, είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη, με την διάθεση προϊόντων να έχει αρχίσει από περιορισμένες περιοχές παράδοσης, και στην συνέχεια θα προστίθενται νέες περιοχές.

Επίσης, υπάρχει η επιλογή του Foodsaver που προσφέρει πάρα πολλές επιλογές από κατεψυγμένα προϊόντα, και το Alion που σε προμηθεύει με σαλάτες, φρούτα και λαχανικά.

Θαλασσινά μπορείς να παραγγείλεις από το Blue Island, ενώ φρέσκα κοτόπουλα και αυγά σου φέρνει ο Σκουμπρής.

Υποστηρίζουμε τα εστιατόρια

Η παρούσα κατάσταση φέρνει δύσκολες μέρες για πολλά εστιατόρια και επιχειρήσεις, που θέλουν όμως να συνεχίσουν να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες και την κοινωνία μας.

Η επιλογή του delivery είναι μία πολύ καλή επιλογή, τόσο για να παραγγείλουμε το φαγητό μας με ασφάλεια, αλλά και για να υποστηρίξουμε τα εστιατόρια για τα οποία νοιαζόμαστε, να προσφέρουν την καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες τους.