Το Foody, η κυπριακή startup, ανακοίνωσε σήμερα την συμφωνία εξαγοράς του από την Delivery Hero, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στην αγορά της online παραγγελίας φαγητού.

Με την είσοδο του στον όμιλο, το Foody έχει γίνει μέλος μιας παγκόσμιας οικογένειας με παρουσία σε 39 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας (e-food, clickdelivery και deliveras).

Ο Αργύρης Αργυρού, CEO και ιδρυτής του Foody, ανέφερε:

“Όλοι στην ομάδα του Foody είναι ενθουσιασμένοι με την ένταξη μας στην Delivery Hero. Γινόμαστε μέλος σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες στον κόσμο με πρόσβαση σε γνώση, εργαλεία και εμπειρία που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο Foody.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας, όπως επίσης και τα εστιατόρια που συνεργαζόμαστε, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, για την απίστευτη υποστήριξη τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια, και να υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε και τα επόμενα τέσσερα ακόμα καλύτερα”.

Οι ιδρυτές και ολόκληρη η ομάδα του Foody η οποία ξεπερνά σήμερα τα 40 άτομα θα συνεχίσουν να διοικούν την εταιρεία και να αναπτύσουν το Foody.

Μέσω της σχέσης του με την Delivery Hero, το Foody αναμένει να αποκτήσει πρόσβαση στην τεράστια εμπειρία του ομίλου, σε σύγχρονη τεχνολογία και σε βάθος εξειδίκευση σε όλους τους τομείς.

Η πρόσβαση αυτή, σε συνδυασμό με την ανταλλαγή γνώσης και την συνεχή επένδυση θα βοηθήσει την ομάδα να συνεχίσει το συναρπαστικό της ταξίδι, με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί σε επιταχυνόμενο ρυθμό και να χτίσει ένα δυνατότερο και μεγαλύτερο Foody που θα εξυπηρετεί τους χρήστες και τους συνεργάτες του ακόμα καλύτερα.